AKCE: 12.7. Bez holinek vodou k vodě, .....

05/07/2015 21:38

 

Bez holinek vodou k vodě a bez plavek ke svobodě - 12/7 Dřísy. Výlet Hlavenským potokem. Koupání v jezeře Lhota s možností (nikoli povinností) vyzkoušet přirozené, pohodové a svobodné slunění a plavání bez plavek na nejlepší naturistické pláži u Prahy. Podrobnosti viz Bez holinek vodou k vodě.docx (49483)

 

Tentokrát půjdeme částečně trochu netradičně – vodou. Zjistíte, že nohy jsou vodotěsné a nepotřebují pro chůzi vodou holínky či impregnované „nepropro“ boty. Odnesete si mnoho poznatků a zážitků … a boty v ruce. Též se vykoupeme v jezeře Lhota – kdo chce, v plavkách, kdo chce, bez nich.

Kdy a kde: neděle 12/7/2015, start / cíl Dřísy, žst.  Start hromadného výletu v 11,30h, návrat cca v 18,30h.

Popis výletu: Celkem ca 8 km (4 tam, 4 zpět). Výlet začne u železniční stanice Dřísy, která se nachází mezi železničními uzly Lysá nad Labem a Všetaty, 13 km severovýchodně od Prahy. Krajina je převážně zcela bez stromů, rovinatá, v nadm.výšce ca 170 m. Součástí resp. hlavní atrakcí výletu bude chůze mělkým Hlavenským potokem s písčitým dnem v délce od ca 600m do 4km (dle aktuální míry občasné vodní flory a chuti se jí proplétat). 

 

Výlet organizuje pod záštitou Klubu českých turistů Mgr. Igor Slouka -  Více zde: https://www.turistikanaboso.cz/akce/