4.6. Bosý NORDIC WALKING výlet, geocaching a firewalking (možnost přespání)

16.05.2016 19:10

 

Nadupaný zážitkový dvoudenní výlet s:

  • nordic walkingovými holemi NABOSO (pod vedení zkušené instruktorky - hole zapůjčíme) 
  • geocaching   NABOSO
  • chůze po žhavém uhlí NABOSO 

Kapacita omezena na 20 osob. 

Kdy: sobota 4.6. 2016

V kolik:  11 hod 

Místo srazu: Srbsko (Středočeský kraj) před Hotele u Berounky, Srbsko 32, 267 24, Karlštejn  (Je to cca 5 - 10 min pěšky od vlakového nádraží Srbsko). Mapka.   Zde bude možné se v případě potřeby naobědvat. Kolem poledne společně odcházíme k místu ubytování.

 

Trasa výletu:

  • 12 km okruh Srbsko - Kubrychtova bouda - Bubovické vodopády - Boubová,  skanzen Solvayovy lomy - vyhlídka na Svatý Jan pod Skalolu - Hostím - Srbsko. (Vyrážíme kolem 13,30 hod od Kubrychtovy boudy, před výletem proběhne krátká instruktáž chůze s holemi a uvolňovací cvičení)

Na co se můžete těšit?

- 2 dny plné pohody a příjemně uvolněné atmosféry
- poznávání nových lidí
- výlet do nejkrásnějších míst na Karlštejnsku 
- geocaching, jaký jste ještě nepoznali..
- setkání se s velmi účinnou formu pohybu pro zdravý životní
  styl a hubnutí - nordic wakingem (počet nw holí omezen)
- příjemná protahovací cvičení v přírodě
- posezení v místní
vyhlášené restauraci
 - společný táborák a opékání buřtů

To není ale všechno. Zlatým hřebem společného setkání je chůze přes žhavé uhlíky.  

 

Cena: 

Každý dospělý účastník zaplatí 500 Kč v hotovosti na místě setkání. (Děti do 15 let 250 Kč) V ceně je zahrnuto drobné občerstvení u společného táboráku. 

 

Kontakt na organizátora:

Ivana Černíková, www.chuzeprozdravi.cz, Tel: 603 958 179, ivana.cernikova@chuzeprozdravi.cz

 

Info k ubytování

Kubrychtova bouda (viz foto) - terénní stanice Správy CHKO Český kras. Je umístěna 2 km od místa setkání v Národní přírodní rezervaci, proto není možné až k boudě zajet autem! Na louce před chatou je zákaz stání.

Vybavení chaty:

Chata je jednopatrový srub, v přízemí je společenská místnost a malá kuchyňka, v patře jsou dvě ložnice. WC je řešeno formou budky - suché latríny vedle srubu. Pitná voda se donáší ze studánky cca 100 metrů daleko. V terénní stanici není zavedena elektřina, topí se v kamnech dřevem, svítí se petrolejovými lampami a drobné vaření (ohřátí čaje, atp.) lze zajistit buď na kamnech či na PB vařiči. Terénní základna není vybavena nádobím na vaření kromě většího hrnce, hrnků na čaj a pár drobných kusů nádobí. Stravování lze zajistit v několika restauracích v obci v Srbsku. Maximální kapacita do 20 osob. Je nutné mít s sebou vlastní spacáky, doporučujeme i vlastní deku či karimatku na matrace.
 

Parkování:

Auto je možné zaparkovat buď před hotelem u Berounky nebo na cca 50 vzdáleném parkovišti, event. na parkovišti u vlakového nádraží Srbsko.

 

Cena: 

Každý dospělý účastník zaplatí 500 Kč v hotovosti na místě setkání. (Děti do 15 let 250 Kč) V ceně je zahrnuto drobné občerstvení u společného táboráku. 

Přihlášení na akci 4.6. Bosý NORDIC WALKING výlet, geocaching a firewalking

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: